Uhapšen Dragan Ševo!

Otac Stefan ubijen je nožem u ponedeljak, a od tada je policija intenzivno tragala za osumnjičenim Banjalučaninom Draganom Ševom. Prema saznanjima, monah Stefan zadobio je 2 uboda nožem. Jedan u grudni koš, a jedan blizu srca. Uspeo je da pozove drugog monaha koji nije bio u manastiru kobne večeri i da mu kaže šta se desilo.

Pripadnici SAJ-a uhapsili su osumnjičenog za ubistvo monaha Stefana, Dragana Ševu, danas u Banjaluci, a prilikom hapšenja nije imao vremena da pruži otpor. Sam sebe je povredio nožem, a na sreću nije povredio nikog drugog, pa je prevezen vozilom Hitne pomoći.

IZVOR: YT / ATV

- Pokušali su da ga ubede da se preda, ali je odbio. Pretio da će se ubiti nožem kojim je počinio ubistvo. Na teren su izašli pripadnici SAJ i pronašli ga u motelu Nana. Specijalci su brzo upali u sobu, a on je uspeo nožem da se poseče po nozi - rekao je Lukač.

IZVOR: YT / ATV

- Pripadnici Specijalne antiterorističke jednice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su u 15.55 časova uhapsili osumnjičenog iz Banjaluke koji se sumnjiči teško ubistvo u manastiru Glogovac, kod Šipova - saopštio je MUP.

pročitajte još

UBISTVO MONAHA U ŠIPOVU

pročitajte još

UBISTVO ZBOG TARTUFA

Autor: Pink.rs/redportal.rs

#Dragan Ševo

#hapšenje

#ubistvo monaha