Prvi put su rekli da su mu našli odsečenu glavu, drugi put da je umro prirodnom smrću u čučećem položaju 😭

Heroj sa Košara Goran Džunić nastradaoje pre četiri meseca, a majka Gordana i brat Dragan Džunić i dalje pokušavaju da saznaju istinu o njegovoj smrti.

U Novom vikend jutru televizije Pink kod Jovane Jeremić , kroz suze majka Gordana kaže da se sa tragičnom sudbinom sina Gorana Džunića ne miri, prenosi Blic.

Živ i zdrav je došao iz rata, toliko je bio dobar, svakom je učinio, živeo je od svoje zarade. Zidao je kuće, malterisao, bio je pošten. Zadnji oproštaj sa njim bio je kada mi je doneo dinju i zagrlio me i izljubio i nestao. Toliko mi je teško da ne znam šta ću. Tuga ne prolazi - kaže majka Gordana.

Stariji brat nastradalog Gorana, Dragan kaže da se Goran uhvatio lošeg društva u Kikindi. 😥

Kuću je kupio tamo gde su ti najgori. Bio je dve godine u vezi sa devojkom, koja je obećala da će mu roditi dete. Ona ga je prevarila, ali se razočarao jer je ona 'očistila' dete. Hteo je brak, nikada nije bio problematičan - kaže Dragan i dodaje:
Sedmog sam saznao da je on četvrtog otišao na obeležavanje "Oluje". Taj komšija što je bio to jutro sa njim kaže da brat nije imao volje da ide, doneli su mu neko piće i onda je on otišao sa njima. Otišao sam da nahranim njegovog psa, tražio sam ga. 💔

Dragan je naveo da ga niko nije obavestio da se Goran Džunić nije vratio iz Novog Sada, gde je nestao.

Goran je viđen 5. u 9 sati ujutru kod salaša, gde je tražio vodu. Kolega ga je video kamionom. Moj brat je tada bio živ. Kada ga je video, bio je trezan, ali jako malaksao i iscrpljen. Bio je svestan, kazao je da je otišao na obeležavanje Oluje da su ga ostavili i da je krenuo pešaka kući. Čoveku koji mu je dao vodu je rekao: Samo da živ stignem kući - kaže Dragan.

Kako navodi, telo brata pronašla je policija iz Zrenjanina, psi su našli, ističe brat.

Prvi put su rekli da su mu našli odsečenu glavu, drugi put da je umro prirodnom smrću u čučećem položaju - rekla je majka Gordana.
Gorana smo sahranili bez glave - kaže Dragan.
Glave nema, sahranili smo ga bez glave. Ležao je na stomaku, a ruke su mu bile kao vezane. Bio je golišav, imao je samo čarape i patike, iskidana mu je bila trenerka. Nije imao palac. Čuo sam da je čak video neko ubistvo i da je naišao u neko nezgodno vreme. Kažu da je možda ušao i tamo gde se sadi konoplja. Priča se i da ovi što su ga odveli da su umešani - kaže Dragan.

Poslednji put viđen je 8. avgusta živ, kaže Dragan.

Bio je vredan, ali je ušao u loše društvo - kaže Dragan.

U obdukcionom nalazu stoji da umro prirodnom smrću, kažu Dragan i Gordana.

Prvi inspektori su mi rekli da je umro prirodnom smrtću, a pre mesec dana mi je tužilac rekao da nije umro od gladi i izmorenosti, već da ne znaju šta je uzrok smrti. Na obdukcionom nalazu stoji da ne može da se utvrdi uzrok smrti, zbog truljenja tela. Psi ne mogu tako da odseku, bilo je ravno odsečeno i ramena skroz, ne samo glava - kaže Dragan.

Ljudi sa kojima je Goran otišao u Novi Sad bili su na sahrani, ali nisu smeli da ga pogledaju u oči, kako kaže Dragan.

Nesrećna porodica kaže da im je najgore to što ne znaju pravu istinu šta se zaista desilo tog dana.

Na pitanje da li misle da je istina zataškana, porodica tvrdi da jeste.

Zataškano, glavu mogu da dam - zaključuje majka.

Autor: Blic

#Dragan Džunić

#Goran Džunić

#Gordana Džunić

#Košare

#heroj sa košara