Supruga uhapšenog Trajkovića rekla da nema novih informacija o suprugu

Srbi na severu Kosova i Metohije osmi dan su na barikadama, na kojim izražavaju protest zbog hapšenja svojih sunarodnika i upada specijalnih jedinica kosovske policije na sever pokrajine.

SUPRUGA UHAPŠENOG TRAJKOVIĆA: "KADIJA TE TUŽI, KADIJA TI SUDI":

Supruga uhapšenog bivšeg pripadnika tzv. kosovske policije Slađana Trajkovića, Suzana izjavila je jutros da njen suprug u 10 časova izlazi pred sudiju i ističe da se cela porodica plaši konačne odluke.

- Plašimo se konačne odluke jer svi znamo kakav će biti ishod. Kadija te tuži, kadija ti sudi - rekla je Trajković za Tanjug, prenosi Novosti.

Ona je dodala da nema novih informacija o suprugu, te da je od njegovog advokata saznala da se osećao loše i da su mu juče uručeni lekovi.

Podsetimo, takozvana Kosovska policija je potvrdila da je u četvrtak u Kosovskoj Mitrovici uhapsila Slađana Trajkovića, bivšeg pripadnika kosovske policije, koji je napustio službu kada su Srbi sa severa KiM napustili privremene prištinske institucije. Pre njega je uhapšen Dejan Pantić, takođe bivši pripadnik kosovske policije. Kfor je potvrdio da je primio zahtev Vlade Srbije za povratak do hiljadu pripadnika srpskih snaga na KiM, u skladu sa Rezolucijom 12 44 Saveta bezbednosti UN i poručio da ga trenutno razmatra.

Autor: Novosti

#Slađana Trajković

#Uhapšen Srbin

#barikade

#kim