Jutarnja temperatura iznosiće od 7 do 12 🌡️

U SrbijiI će danas biti oblačno, vetrovito i u većini mesta osetno hladnije, ujutru i pre podne sa kišom, u zoni fronta i kratkotrajnim pljuskovima pa se ponegde očekuje i veća količina padavina.

Jutarnja temperatura iznosiće od 7 do 12, tokom dana od 4 na severozapadu do 16 stepeni Celzijusa na krajnjem jugoistoku, uveče u daljem padu. Na jugu zemlje danas je moguća i grmljavina.

Kratkotrajni prelazak kiše u sneg, sa padom temperature, očekuje se samo u planinskim predelima južne Srbije. Posle podne i uveče prestanak padavina. Duvaće umeren, povremeno i jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju, prenose Novosti.

VREMENSKA PROGNOZA ZA BEOGRAD

I u Beogradu danas oblačno, vetrovito i osetno hladnije, ujutru i pre podne sa kišom, posle podne prestanak padavina. Duvaće umeren, povremeno i jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju. 

Jutarnja temperatura oko 9, tokom dana u padu na 5 stepeni, uveče oko 3 stepena. Do subote 24. decembra u većini dana ujutru slab, ponegde i umeren mraz, osim na jugu zemlje u nedelju kada će jutarnja temperatura biti iznad nule.

Autor: Novosti

#Temperatura

#kiša

#oblačno

#prognoza

#vetrovito

#vreme

#vremenska prognoza