Na sajtu Srbijavode objavljeno je da zbog obilnih padavina postoji tendencija daljeg porasta nivoa vode

Tanjugu je iz Policijske uprave u Novom Pazaru rečeno da vatrogasci i policija iz Tutina tragaju za dvogodišnjim detetom koje je oko 16.10 časova upalo u reku Vidrenjak kod ovog grada.

JVP Srbijavode uvelo je vanrednu odbranu od poplava na delu sliva Zapadne Morave, a u vodnoj jedinici Ibar - Kraljevo, Novi Pazar.

Video: Tanjug/NZ

Na sajtu Srbijavode objavljeno je da zbog obilnih padavina postoji tendencija daljeg porasta nivoa vode na rekama Raška, Jošanica i Vidrenjak.

Vučić: VS da pomogne u NP i Tutinu zbog vodene stihije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao vrhovni komandant Vojske Srbije, izdao je naređenje da se pripadnici Vojske angažuju u pomoći građanima Novog Pazara i Tutina u borbi protiv vodene stihije.

Pripadnicima Vojske pridružiće se, po naredbi predsednika, i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Ministri Vučević i Gašić krenuli u Novi Pazar

Ministar odbrane Miloš Vučević i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić krenuli su danas u Novi Pazar, gde je, zbog obilne kiše koja bez prestanka pada, drastično porastao vodostaj Raške, Jošanice i Trnavice, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu odbrane i MUP-u.

Prethodno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao vrhovni komandant Vojske Srbije, izdao naređenje da se pripadnici Vojske angažuju u pomoći građanima Novog Pazara i Tutina u borbi protiv vodene stihije.

Autor: Tanjug

#Novi Pazar

#Tutin

#aleksandar vučić

#nabujala reka