Odbili ponudu za ekskurziju u Grčkoj na pet, šest dana za 500 evra

Sa polaskom dece u školu roditelji osnovaca i  srednjoškolaca imaju dodatni veliki udar na kućni budžet jer su ovogodišnje cene ekskurzija, izleta i rekreativnih nastava paprene.

Međutim, pojedini učenici su svesni drastičnih poskupljenja cena đačkih putovanja pa se neretko desi da odbiju ponudu, prenosi Ozon press.

Takav primer su pokazali i učenici Muzičke škole dr. Vojislav Vučković iz Čačka koji su odbili ponudu za ekskurziju u Grčkoj na pet, šest dana za 500 evra!

- To jedno odeljenje 3. razreda Muzičke škole je dobilo ponudu za ekskurziju. Grčka, 5-6 dana, 500 i kusur evrića. Glat odbili. Svi, bez izuzetka. Kažu da će ipak u Beč na neki koncert klasične muzike na otvorenom. Ludijanje uz šoder-listu će da pričeka. Mnogo da pričeka – piše u jednoj objavi na društvenoj mreži Tviter.

Tvit je pokrenuo lavinu komentara korisnika koji su pohvalili odluku učenika.

- Naša škola tako godinama unazad. Studijsko putovanje, odlični koncerti, saradnje, i usput svašta nešto obiđemo - piše u prvom komentaru dok je u drugom autor tvita dodao da je reč o "trećacima" Muzičke škole Dr. Vojislav Vučković u Čačku.

pročitajte još

Bundeva kao LEK 🎃

Autor: Telegraf

#Muzička škola

#ekskurzija

#izlet

#rekreativna nastava

#Đaci