Sleteo sa puta pa tražio prevoz, komšija ga razotkrio

Kako prenosi portal Mondo, prava drama odigrala se proteklog vikenda u lučanskom selu Guberevci, kada je Beograđanin koga su žitelji uhvatili na delu, upadao i pljačkao domaćinstva u ovom selu. Kako meštani tvrde, on je kradenim automobilom obilazio oglasne table na kojima su se nalazile umrlice i raspitivao se gde se nalaze domaćinstva preminulih osoba, a zatim pronalazio i pljačkao. Kako je naveo izvor iz sela:

Saznali smo da je došao iz Beograda i da "operiše" po kućama. Koristio je umrlice, kako bi našao domaćinstva koja su napuštena i prazna. Upao je u nekoliko objekata i krao sve što mu se pod rukom našlo. Čak nije zaobilazio ni pomoćne objekte. Morali smo sve pod katanac da stavimo jer se nismo osećali sigurno.

Znajući da kradljivac hara njihovim selom, meštani su to odmah prijavili policiji u ovom mestu. Kako navodi anonimni izvor:

I mi smo se uključili u potragu za lopovom je bez pardona krao, pretraživali smo teren dok nije dolijao sam. On je na putu od Guberevaca ka Goračićima sleteo sa puta, a potom je zaustavio je našeg komšiju i zatražio da ga poveze. Kada je komšija saznao da se radi o provalniku, pozvao je policiju kao ga je uhapsila. Prilikom pretresa automobila pored stvari koje je ovaj Beograđanin na nezakonit način prisvojio, pronađen je i veliki broj umrlica od kojih je jedna bila od moje pokolne majke koja je preminula prošle godine.

Nakon, ovakvog incidenta koji je zadesio dragačevsko selo Guberevci, meštani se i dalje osećaju nesigurno, pa su zbog toga promorani da sve drže pod ključem.

Autor: Mondo.rs

#Lučani

#Selo

#Udes

#Umrlice

#beograšanin

#komšija

#krađa

#lopov

#meštani

#nesigurni

#pljačka

#policija

#strah

#uhvaćen