Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je rad, osim na opstanku i ostanku Srbije, ali, kako je dodao, što je najvažnije, nacionalnim interesima i unutrašnjoj politici naše zemlje.

Vučić je ekskluzivno za TV Pink rekao da je ceo svet u Njujorku, 150 ili kraljevi, ili predsednici država, ili predsednici vlada, od 190.

- Najavljujem rad, osim na opstanku i ostanku i najvažnije, nacionalnim interesima i unutrašnjoj politici, najavljujem stvaranje u narednih šest meseci velikog državotvornog i nacionalnog pokreta za opstanak i napredak Srbije, i da se suprotstavimo svim ovim teškim bolestima koje su u političkom smislu ophrvale naše društvo, i verujem da ćemo imati veliku podršku naroda za normalnu politiku - rekao je Vučić.

Upitan o novom sporazumu Beograda i Prištine o kojem je pisao Albanian post Vučić je rekao da kada je Lajčak bio tu nije želeo da primi papir, koji je pročitao, ali da je jasno da objavljivanje papira nije došlo sa srpske strane.

- Da kažem da li je sve tačno što je objavljeno, ne mogu, nisam zapamtio sve što je pisalo na te četiri strane. Znao sam da ne treba da uzmem taj papir. Taj papir me čeka da ga uzmem. Ne mogu da ga uzmem, glava me boli - naveo je Vučić.

Autor: Pink.rs

#Kosovo i Metohija

#Srbija

#aleksandar vučič