Beogradska policija uhapsila je L. M. i njenog partnera B. G. zbog sumnje da su u četvrtak uveče ušli u kuću mučili i zlostavljali bračni par

Kako prenosi portal Mondo, u četvrtak uveče dogodila se nesvakidašnja tuča u beogradskom naselju Grocka. Kako se navodi, L. M. je u toku noći provalila u kuću svog bivšeg muža i napala je njegovu partnerku kojoj je lupila nekoliko šamara, dok je njen partner B. G. mučio njenog bivšeg muža. U jednom trenutku je uzeo lopatu i udarao ga po celom telu.

L. M. je u toku noći provalila u kuću svog bivšeg muža. Tada je prvo napala njegovu sadašnju partnerku kojoj je udarilia nekoliko šamara. Za to vreme B. G. je mučio njenog bivšeg muža. U jednom trenutku uzeo je lopatu i udarao ga po celom telu. Nakon višesatnog mučenja naslnici su pobegli. Ubrzo su privedeni.

Povređen i uplašen u Policijsku stanicu u Grockoj u petak ujutru sa vidnim povredama po telu došao je D. P. koji je prijavio da mu je bivša supruga sa svojim partnerom upala u kuću. Da su ih tukli i mučili. Policija je ubrzo uhapsila napadače koji su saslušani u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

L. M. se branila ćutanjem, dok je njen partner negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret. Po odluci Drugog osnovnog suda određen im je pritvor do 30 dana. Prema nezvaničnim informacijama, njima se na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje. Motiv napada su najverovatnije neraščišćeni računi bivših bračnih supružnika.

pročitajte još

UBILA MUŽA BUŠILICOM

Autor: Mondo.rs

#Grocka

#Provala

#bivši muž

#bračni računi

#devojka

#hapšenje

#lopata

#maltretiranje

#mučenje

#partner

#policija

#premlaćivanje

#prijava

#tuča

#upala u stan

#žena