U tri policijske akcije, uhapšeno 6 osoba

Kako prenosi portal Kossev, u tri policijske akcije u tri regiona, kosovska policija je zaplenila 45 kilograma droge i uhapsila 6 osoba.

Akcija je sprovedena u Prištini, Peći i Gnjilanu, a prva u Prištini, popodne oko 15 časova, na putu ka Gnjilanu, u blizini Ajvalije.

Jedinica za brzo regovanje zaustavila je vozilo marke golf 7 lokalnih registarskih oznaka. U ​​gepeku su pronađene tri vreće sa ukupno devet paketa marihuane, težine 26,3 kilograma.

Droga je oduzeta, a uz nju, kao materijalni dokaz, oduzeti su i vozilo i dva mobilna telefona. Osumnjičenom vozaču određen je pritvor od 48 sati.

U Klini, pećkom regionu, takođe je u vozilu pronađena marihuana i to nešto više od pola kilograma. Droga je bila sakrivena u plastičnoj ventilaciji motora. U vozilu su bile dve osobe koje su uhapšene, oduzeti su im nož, ali i dva paketa rizle.

Konačno, treća akcija pod šifrom Trougao izvedena je u Gnjilanu, kada je zaplenjeno 19 kilograma, opet u vozilu, ne navodi se i koje droge. Troje je uhapšeno – dvoje sa Kosova i jedan iz Albanije. Zaplenjena su dva vozila, te gotovina od 958 evra i 2700 albanskih lira.

Autor: kossev.info

#6 uhapšeno

#Akcije

#Kosovo

#Kosovo i Metohija

#Marihuana

#Zaplena

#droga

#policija