Sveštenik Nenad Ilić rekao je da je upoznat sa celom situacijom

Sveštenik Nenad Ilić, otac Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase, oglasio se nakon što je njegov sin priveden u svojstvu građanina u Odeljenje za VTK MUP RS radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić koja je koristila nadimak “Kika” na društvenim mrežama.

Bogdanov otac je kratko za medije poručio da je čuo o čemu se radi i da mu je žao zbog svega.

- Čuo sam, strašno mi je žao i ne zna šta da kažem - rekao je Nenad Ilić za Republika.rs.

Podsetimo, Bogdan Ilić zvani Baka Prase dao je izjavu u deljenja za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

Kako Blic nezvanično saznaje jutjuber je negirao odgovornost za događaj. On je na saslušanju rekao da je sukob postojao pre dve godine, ali da su se on i preminula Kristina Đukić pomirili i počeli da razgovaraju o saradnji.

Podsetimo, Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mlađom populacijom. Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od retkih devojka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.

Autor: blic.rs / redportal.rs

#Baka Prase

#baka prase kika

#kika jutjuberka

#samoubistvo jutjuberke

#samoubistvo kike