Policija odlučna da stane na kraj sukobima i da rasvetli slučaj do kraja

Kako prenosi portal Kossev, istraga kosovske policije povodom sinoćnje tuče i ranjavanja dvojice mladića kod kafića Amnezija je dramatično intenzivirana i trajaće dok se ne rasvetli sve. U incidentu je povređen jedan muškarac koji povrede zadobio u tuči. Kako se navodi TUČA SE NASTAVILA I U BOLNIČKIM HODNICIMA.

Kako je navedeno najmanje 3 osobe su povređene u tuči pucnjavi sinoć oko 22 časa i 45 minuta.

Povređeni su odmah, vozilom hitne pomoći odveženi u bolnicu, a potom je na lice mesta stigla i policija. Policija je utvrdila odmah da su ranjena dvojica mladića, i to jedan u predelu butine, a drugi u nožni prst.

U naknadnom saopštenju, Radović je danas naveo da su vatrenim oružjem sinoć ranjena lica sa inicijalima A. S: (1994) i M. N. u nožni prst.

Tuča je zapravo počela u samom kafiću, a da se potom nastavila na ulicama grada, a kasnije i u hodnicima bolnice, kako se navodi:

Zbog toga je pozvano pojačanje službenika policije, jer su sva lica, koja su pravila nerede u bolnici, bila u alkoholisanom stanju. Uspeli su da to brzo srede, i priveli su pet lica, od kojih su četiri muškarca i jedna devojka.
pročitajte još

VOZ USMRTIO MUŠKARCA

Autor: kossev.info

#Kosovo

#Kosovo i Metohija

#bolnica

#hapšenje

#kosovska mitrovica

#policija

#povrede

#ranjavanje

#tuča

#vatreno oružje