Tu se avantura nije završila 🤭

Kako prenosi portal Mondo, vlasnik jedne pekare koja se nalazi u centru Vranja, prijavio je policiji posve bizaran pokušaj razbojništva. Njemu je u pekaru upalo nepoznato lice koje je nosilo pištolj. Držeći suku na oružju prišlo je vlasniku i reklo:

Daj mi dva bureka ja sam pripadnik državne bezbednosti, a pare ću sutra da ti dam.

Ovaj incident je potvrdio i PR Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju Miodrag Stojanović. Kako je naveo, osumnjičeni koji je kasnije identifikovan ostavio je na pult 100 dinara i rekao da će doneti još 140 sutra.

Kako je preneo vlasnik pekare, ceo slučaj nio ostao na dva bureka, jer se isti čovek pojavio tri sata posle ponoći u pekari i tražio od njega da mu ostavi stari hleb jer ima psa kod kuće.

Muškarac je čak i nudio vlasniku da pokaže službenu legitimaciju, što je pekar odbio. Prema onome što se kasnije ispostavilo lažni bezbednjak je imao kod sebe plastični pištolj i bio je pod dejstvom alkohola.

Negde oko 4 sata posle ponoći saobraćajna policija je alkotestirala čoveka koji je na bizaran način izveo razbojništvo u pekari i ustanovljeno je da ima 1,92 promila alkohola u krvi. O svemu je obavešteno Osnovno tužilaštvo u Vranju, a osumnjičeni je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Autor: mondo.rs

#Bezbednjak

#alkoholisan

#bizarno

#burek

#krađa

#lažni

#vranje