Okupljeni demonstranti koji brane mural posvećen Ratku Mladiću pozvali su Balšu Božovića da priđe kordonu kako bi razgovarali

Nakon što je završen protest "Mural mora pasti", koji je održan na Cvetnom trgu u Beogradu, dogodio se incident, pošto je bivši poslanik DS-a, Balša Božović, pogođen opuškom u glavu.

Kako prenosi reporter Nova.rs, okupljeni demonstranti koji brane mural posvećen Ratku Mladiću pozvali su Balšu Božovića da priđe kordonu kako bi razgovarali. Nakon što je Božović prišao, jedan od prisutnih momaka pogodio ga je cigaretom u glavu.

Budući da su jake policijske snage prisutne sve vreme, do većih incidenata nije došlo. Ubrzo nakon toga, Božović je ušao u manju verbalnu raspravu sa Pavlom Bihalijem iz Levijatana, gde mu je predstavnik Levijatana poručio da „ne kuka što je pogođen cigaretom“.

- Nemoj da kukaš ajde, hočeš mene da pogode cigarom? Jesmo mi tebe ikada napali? - poručio je Bihali nekadašnjem poslaniku DS, koji se nakon toga udaljio od kordona.

Pored gađanja Božovića, dogodio se još incident gde su pripadnici Levijatana i Pavle Bihali pocepali jedan transparent na kojem je pisalo „Mural mora pasti“.

Autor: nova.rs

#Balša Božović

#mural

#protest