On je izjavio da se antivakseri najviše plaše u bolnicama

Lider LDP Čedomir Jovanović gostujući na TV Pink u emisiji Hit tvit komentarisao je antivaksere i pretnje epidemiologu Predragu Konu.

Lider LDP istakao je da su antivakseri najveće pi*de kada dođu u bolnicu.

- Bio sam užasno tužan kada sam video šta se desilo doktoru Konu. Nije on prva osoba kom dolaze pred kuću, ali ono što meni smeta i što mislim da moramo da razrešimo. Ja se Vama divim gospodine kako ste to izneli, užasno mi je žao što je takva slika otišla iz ovog grada u kom ima mnogo više pristojonog sveta, nego ovakvih budala. Ja posle kovida nisam mogao da dišem i otišao sam dva meseca u Grčku. Ja bih bio mnogo manje tolerantan, nego što je to današnja vlast. - rekao je Jovanović.

- Najveće pi*de su antivakseri. Tada ne pitaju doktore šta im stoji u listi i koji lek im daju. U bolnici smo svi isti. Oni se najviše plaše i odjednom prestaju da budu antivakseri - dodao je on.

Jovanović je istakao da moramo da poštujemo ljude koji rade danonoćno kako bi spasili građane.

- Ljudi dolaze u smene, rade, bore se, pokušavaju. Moramo to da poštujemo. Moramo da poštujemo jedni druge. Nema razloga da mi budemo ludi. Očekujem  od policije da privede sve koji su pretili doktoru Konu.

Autor: redportal.rs

#antivakseri

#ceda jovanovic