Pored muškarca, napali i trudnu suprugu!

Kako prenosi portal Mondo, u jednom mestu na istoku Francuske, napadnuta je jedna srpska porodica od strane Albanaca poreklom iz Albanije.Porodica je napadnuta kada je na njih, kako navodi portal Svi Srbi u Parizu, nasrnula grupa ljudi iz Albanije. Prema rečima muškarca S. B. nekoliko udaraca je od njih zadobila i njegova trudna supruga.

S. B. je, kako navodi ovaj portal, takođe zadobio par udaraca, i počupan mu je krst sa vrata.

Napadnuti muž i žena imaju i ćerkicu koja je rođena u Francuskoj. Za sada nema informacija da je ona bila prisutna tokom napada.Zbog bezbednosti ove srpske porodice i na njihov zahtev objavljeni su samo inicijali Srbina koji je napadnut i udruženje kaže da neće objaviti ni ime grada gde su smešteni, a ni odakle potiču iz Srbije.

Kako navode, ova srpska porodica je došla pre četiri godine u Francusku. Od prvog dana su smešteni u prihvatnom centru, odbijen im je zahtev za azil i trenutno su bez boravišne dozvole. Po njihovim rečima, kako su im francuske socijalne službe saopštile, čeka se da ispune uslov punih pet godina boravka da bi dobili boravišnu dozvolu i pravo rada.

Autor: mondo.rs

#Francuska

#Srpska porodica

#albanci

#napad

#supruga

#trudna

#Šiptari