Valentina je Frontinu i Besu molila da naprave fotografiju na kojoj pokazuju 3 prsta

Frontina Gaši, Mis Interkontinental Albanije, oglasila se ekskluzivno za Telegraf Jetset, nakon haosa koji je u domaćim medijima izazvala fotografija na kojoj naša misica Valentina Petrović sa njom pokazuje dvoglavog orla.

 I Valentina Petrović se ovim povodom oglasila i poručila da se izvinjava jer je u euforiji nepromišljeno reagovala, i da su joj devojke sa kojima je pozirala "namestile kako da stavi ruke".

Upravo je ovo za demantovala Frontina Gaši koja kaže da Valentinu apsolutno niko od njih nije naterao da to uradi.

Ona se dotakla i fotografije koja je nastala nakon ove sa pokazivanjem dvoglavog orla, a na kojoj Valentina sa Frontinom, te Besom Ćitaku (predstavnicom tzv. Kosova), pokazuje 3 prsta. Kako Frontina ističe, Valentina je nju i Besu molila da to učine, kako bi malo ublažila haos do kog je došlo zbog pokazivanja dvoglavog orla.

- Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile - rekla je Frontina za Telegraf Jetset.

Na konstataciju da su tri prsta pokazale i na još jednoj fotografiji, nastaloj u spavaćoj sobi, Frontina kaže:

- Da, zato što je došla u našu sobu i molila nas da napravimo tu sliku.

Autor: Ivana Cicović

#Albanija

#Srbija

#misica