Rekao je Goran Dimitrijević u uvodu u emisiju Pregled dana

- Svako radi ono što može. Vlast koja ne želi da upotrebi svoj autoritet i da vakciniše veći deo stanovništva, u narod, umesto vakcine, ubrizgava partiotizam", počeo je večerašnju emisiju Pregled dana na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

- Pelcovanje traje danima, danas je na vrhuncu proslavom sasvim novog praznika jedinstva i zastave. Apdejtovani radikali rade ono što najbolje znaju: pod izgovorom odbrane nacije, mere ko je koliki Srbin i ko koliko voli svoju otadžbinu. Tome prisustvujemo decenijama i zato nam ponekad izgleda da se ovde ništa ne menja od 1990. godine i evo nas sada u cunamiju tog simboličkog uterivanja u naciju - nastavio je Dimitrijević

- Opozicija se bavi svojom mukom. Jedni šalje svoje predloge, drugi kažu da je za to kasno. Narodnjaci, barjaktari bojkota prekidaju izborni post i najavljuju osvajanje Negotina u oktobru. I jedni i drugi računaju na narod i na njegovu pamet. A narod zbunjen, usred radnog dana ne zna da li je praznik ili nije, zaglavljen u beogradskoj gužvi gleda kako da se sačuva od virusa. Da je praznik, valjda bi bio bar jedan slobodan dan, a stariji se sećaju da je uvek bilo tako. Sada za to nema vremena, ovo je doba mešavine Vebera i Tita. Mora da se radi, ali mora i praznik - završio je uvod u Pregled dana Goran Dimitrijević.

Autor: nova.rs

#Dan jedinstva

#Newsmaxadria

#Srbija

#patriotizam