Aleksandra Milovanović odgovorila na optužbe ćerke preminule žene

Vlasnica staračkog doma Holidej haus sa Petlovog brda, koji se prethodne nedelje našao u žiži interesovanja medija posle svedočenja Snežane Pantelić, izjavila je u emisiji Telemaster na Happy televiziji da je posredi medijski linč i da je dotična starica bila "životno ugrožena" pre dolaska u dom.

- Zbog svih ovih neosnovanih napada na Holidej haus i na mene lično neko će morati da odgovara - rekla je ona u uključenju.

Kada je u pitanju konkretan slučaj, Milovanovićeva je rekla da je Snežana Pantelić bila obaveštena o svakom pogoršanju zdravstveno stanja svoje majke.

- Ona je izvela svoju majku iz naše kuće i smestila je u drugi starački dom, bez negativnog PCR testa - dodala je ona, naglašavajući da to ne bi trebalo da se radi.

Uključenje vlasnice staračkog doma je došlo u isto vreme kad i vest da je u toku obdukcija tela preminule starice, čiji se rezultati očekuju u narednih nekoliko dana.

Da podsetimo, Snežana Pantelić je prošle nedelje istupila u medije, kada je rekla da je njena majka Z.P. bila zlostavljena u dotičnom staračkom domu i da je zbog toga došla po nju, da bi nedugo posle toga starica preminula.

Autor: redportal.rs

#Holidej Haus

#aleksandra milovanović

#starački dom

#umrla starica