U Beogradu do 29 stepeni

U Srbiji će danas biti promenljivo, nestabilno i malo svežije vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Očekivane su meteoropatske reakcije u vidu reumatskih bolova i poremećaja sna.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, pre podne na jugu i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 16 do 21 stepen Celzijusa a najviša dnevna od 28 na severozapadu do 33 stepena na jugoistoku zemlje.

U Beogradu će biti promenljivo, nestabilno i malo svežije, posle podne i uveče sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura oko 21 stepen Celzijusa, najviša dnevna oko 29 stepeni.

U Srbiji se narednih dana očekuju temperature prosečnih vrednosti, uz promenljivo vreme sa dužim sunčanim intervalima. U petak i subotu mogući su pljuskovi sa grmljavinom, koji će početkom sledeće sedmice biti izraženiji.

U Beogradu naredne sedmice slično vreme.

Biometeorološka prognoza za četvrtak: Relativno nepovolјna biometeorološka situacija može izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Očekivane su meteoropatske reakcije u vidu reumatskih bolova i poremećaja sna.

Autor: tanjug.rs / pink.rs

#Srbija

#Temperatura

#osvezenje

#vremenska prognoza