Uhapšeno 6 osoba

KIM: U akciji tzv. Kosovske policije u rejonu Gnjilana i Prištine, zaplenjeno je 82 kilograma marihuane i uhapšeno je 6 osoba zajedno sa 100 paketa lekova, više komada vatrenog naoružanja. Takođe je zaplenjeno i 5 automobila, kao i novac u vrednosti od skoro 16.000 evra.

Kako prenosi portal Kossev, uhapšeni se sumnjiče da su umešani uviše krivičnih dela. "Neovlašćeno držanje i upotreba oružja", "Neovlašćena kupovina, posedovanje, prodaja i stavljanje u promet opojnih droga, psihotropnih supstanci i analoga", „Proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih medicinskih proizvoda bez akcizne markice“ i „Izbegavanje plaćanja obaveznih carinskih taksi ili akciza“.

Pretres je izvršen na 4 lokacije, od toga u dva stana (Priština i Kosovo Polje), kao i dve kuće u Gnjilanu sa pomoćnim objektom.

Tokom pretresa ovim objekata zaplenjeno je skoro 83 kilograma marihuane, 100 paketa lekova ukupne težine 100 kilograma, lovačka puška sa 35 metaka, dve najlonske kese sa barutom i municijom za lovačko naoružanje, kalašnjikov sa šaržerom, pištolj TT sa šaržerom i 6 metaka, 5 automobila, novac u vrednosti od 15.774 evra kao i razne vrste sitnih doza lekova.

Autor: kossev.info

#100 kilograma

#83 kilograma

#Gnjilane

#Kosovo

#Kosovo i Metohija

#Krijumčarenje

#Marihuana

#Narkotici

#Priština

#Zaplena

#droga

#lekovi

#novac