Obezbedili su mobilni punkt za vakcinaciju

Ujedinjeni festivali Srbije pozvali su mlade da dođu u petak, 11. juna od 10 do 16 časova na vakcinaciju na mobilni punkt ispred Saobraćajnog fakulteta.

U autobusu adaptiranom u mobilni punkt, biće dostupne Fajzer i Sinofarm vakcine, a moći će da se vakcinišu svi studenti, kao i svi zainteresovani građani.

Ovim putem, Ustanova Studentski centar „Beograd“, zajedno sa Gradom Beogradom, GSP-om i svim nadležnim zdravstvenim ustanovama, apeluje na sve studente i ostale građane da se vakcinišu, na taj način zaštite sebe, svoje porodice i budu odgovorni prema društvu u celini, navodi se u saopštenju Ujedinjenih festivala Srbije, koje čine EXIT, Beerfest, Lovefest, Arsenal fest i Nisville.

Svi studenti koji se vakcinišu, kao i oni koji su već primili vakcinu, dobiće mesec dana besplatnog korišćenja teretane i saune, kao i parkinga u okviru Studentskog centra, koje mogu iskoristiti do kraja tekuće godine. Ujedinjeni festivali Srbije pripremili su više od 100 ulaznica i raznih nagrada za sve koji dođu na vakcinaciju.

Ova akcija deo je nacionalne kampanje za vakcinaciju mladih kako bi se do 21. juna vakcinisalo najmanje 50 odsto punoletnog stanovništva Srbije i započelo otvaranje države. Zahvaljujući kampanjama, sam proces proteklih nedelja se ubrzao, pa je do željenog cilja ostalo da se vakciniše svega dva odsto, dok je u isto vreme epidemiološka situacija drastično poboljšana.

Autor: exit.rs / redportal.rs

#Mladi

#da se vakcinišu

#festivali srbije

#pozivaju mlade

#vakcinacija