Nov sistem kontrole kretanja vozila i naplate parkiranja instaliran i u Gornjoj parking garaži

Zaposleni u Javnom preduzeću Parking servis u Vranju su posle instaliranja sistema za automatsku kontrolu ulaska, odnosno izlaska vozila i naplate parkiranja na Glavnoj parking garaži u gradu isti sistem ugradili i na Gornjoj parking garaži koja se nalazi iza Hotela Vranje, a koji je pušten u rad početkom ovog meseca.

Marjan Stanković, direktor ovog preduzeća, ističe da je u ovu investiciju uloženo oko dva miliona dinara i da, osim bolje kontrole ulaska i izlaska vozila na ovoj parking garaži, očekuju povećanje realizacije za nekih tridesetak posto.

Foto: jugmedia.rs/nepoznato

Prvi čovek Parking servisa zadovoljan je i radom Video pauka koji je na ulicama Vranja prisutan od 1. decembra ove godine.

- Uz pomoć video-pauka ubrzali smo proces uočavanja nepravilnog parkiranja vozila i postupak njihovog uklanjanja. Kao rezultat toga sada su nam ulice manje zakrčenije u odnosu na period kada nije radio video-pauk. Imamo sve urednija parkiranja i manje parkiranja na trotoarima, kao na i parking mestima koja su predviđena za invalide - ističe direktor Stanković i naglašava da se služba video-pauka i dalje susreće sa bahatim vozačima koji smatraju da mogu da se prakiraju gde stignu, ali ona uprkos tome čini sve da te njihove pokušaje adekvatno sankcioniše.

Autor: Gordana Nastić

#jp parking servis

#parkiranje

#pušten u rad

#vranje