Kakav fudbal? STRAŠAN FUDBAL

Fudbalski bogovi odlučili su da nas časte jednom od najneverovatnijih večeri u Ligi šampiona. Ostaće upamćeno 1/4 Lige šampiona 2024. godine kao jedno od najboljih u istoriji takmičenja, bez obzira šta vidimo u nastavku. ⚽

Siti je sinoć gostovao Realu, a utakmica je završena rezultatom 3:3:

IZVOR: YT / Arena Sport TV

Apsolutni fudbal viđen je u Madridu! Gvardiola i Anćeloti pripremili su timove na epski duel koji će se godinama prepričavati. Imali smo prilike da vidimo 2 preokreta, a možda je i najpoštenije da se ovakav meč završi nerešenim rezultatom. 😎

Svako ko je gledao utakmicu i kome je fudbal najbitnija sporedna stvar na svetu nije treptao. Jer jednostavno nije stigao od prevelikog sadržaja utakmice.

Kakav revanš možemo da očekujemo? Paklen revanš! 💪🏻

U Londonu je Arsenal dočekao Bajern, a i u tom meču smo videli preokret posle kog je utakmica zavšrena 2:2:

IZVOR: YT / Arena Sport TV

Arsenal je rano poveo, ali je Bajern imao spreman odgovor pa je već do poluvremena rezultatski bio u plusu. Nastavak meča je doneo nova uzbuđenja, a meč je mogao da ode u totalno drugom smeru.

Kada je delovalo da će meč mirno biti završen desio se incident u kaznenom prostoru Bajerna o kom danas priča cela Evropa. Na društvenim mrežama se debatuje o tome da li je bio penal za Arsenal.

Večeras su na programu preostali dueli, a sastaju se Atletiko i Borusija, kao i PSG i Barselona.

Autor: redportal.rs