Navijači pobesneli 😡

Održan je humanitarni meč u kojem su učestvovale mnoge penzionisane legende fudbala kao što je Kaka ili Eden Azar u kombinaciji sa vrlo popularnim influenserima sa društvenih mreža.

IZVOR: X / @Dexerto

IshowSpeed influenser je napravio vrlo oštar start nad Kakom, kako inače i radi u ovakvim mečevima, što je izazvalo gnevnu reakciju mnogih. Stiglo je i dotle da su Brazilci, veliki fanovi Kake, želeli da se on i nikada više ne pozove na ovakve mečeve zbog njegovog ponašanja.

IZVOR: X / @iShowSpeedHQ

On je i sam okačio ovaj start i izgleda da je i vrlo ponosan na njega, iako su ga mnogi branili da je to bio samo deo zabave kako bi se prikupila humanitarna pomoć, mnogi su imali problem sa njegovim ponašanjem prema legendi fudbala.

View this post on Instagram

A post shared by Vuj (@dvujanic)

IZVOR: IG / dvujanic

Na meču je i učestvovao Srbin David Vujanić, poznati Vuj, koji je bio na golu i imao svoj ne baš toliko slavan momenat kada ga je Didier Drogba sa lakoćom prevario i ušetao loptu u gol. 😅

View this post on Instagram

A post shared by Vuj (@dvujanic)

IZVOR: IG / dvujanic

Vujanić mu je ipak pokazao veliko poštovanje i okačio čak taj momenat na svoj Instagram profil i rekao da se ovo "okači u Luvr".

Autor: redportal.rs