Golman crveno-belih uverava navijače u uspeh

Fudbaleri Crvene zvezde ovog proleća dobro su startovali u domaćem šampionatu. Pobedili su na premijeri Voždovac na svom terenu, a nakon toga i Novi Pazar u istoimenom gradu.

Na premijeri nije bilo Glazera među stativama, ali se već u Novom Pazaru vratio. Crveno-beli su sa vrućeg gostovanja odneli sva 3 boda i to bez primljenog gola. Sada je pred Zvezdom težak raspored je u subotu dočekuju Čukarički koji ih je pobedio u prvom delu sezone, a potom gostuju TSC pred večiti derbi.

Golman Zvezde Glazer uverava navijače da je cilj odbrana duple krune:

Nisam mogao da poželim bolji povratak na teren. Ostvarili smo pobedu na teškom gostovanju, a uz to sam uspeo i da ostanem nesavladan. Zbog povrede sam bio primoran da propustim utakmice na pripremama, kao i prvi meč u prolećnom delu sezone. Međutim, vredno sam radio svaki dan, kako bih što pre bio spreman. Zabeležili smo dve pobede i želimo da nastavimo u istom ritmu, s obzirom na to da je pred nama težak raspored i da nas tek očekuju utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune.

Odlični čuvar mreže pozvao je navijače Zvezde da dođu na stadion u što većem broju:

Zvezdaši su nam pružili neverovatnu podršku, koja nam mnogo znači u borbi za titulu. Pozivam ih da dođu na Marakanu i u subotu, a mi ćemo učiniti sve kako bismo ih obradovali novim trijumfom.

Autor: redportal.rs