Crnogorski reprezentativac se žestoko probija

Crnogorski napadač Nikola Krstović eksplodirao je ove sezone u dresu Lečea i već je postigao četiri gola u Seriji A. Njegove dobre partije privukle su pažnju i bogatijih klubova, tako da italijanski portal Kalčomerkato, inače specijalizovan za transfere, prenosi da Krstovića sada prati i vicešampion Evrope Inter, prenosi Mondo.

Navodno, direktor Pjero Auzilio ga je lično gledao na meču protiv Monce kada je Krstović postigao gol i otišao je vrlo zadovoljan, tako da ga je dopisao na listu potencijalnih pojačanja za leto, možda i za zimu ako Crnogorac nastavi da blista. Ipak, čini se da je za njegovu karijeru u ovom trenutku važnije da ima minute u dresu Lečea, što trenutno ne bi mogao u Interu u kome je žestoka konkurencija: Lautaro Martinez, Markus Tiram, Marko Arnautović i Aleksis Sančez.

Krstović je inače stigao ovog leta u Leče iz Dunajske Strede u transferu vrednom četiri miliona evra, pošto je dve godine briljirao u Slovačkoj. Otišao je tamo nakon što u Crvenoj zvezdi nije mogao da se izbori za minutažu i čak 37 puta bio strelac u dve sezone, što je bio signal klubovima iz Italije da ga pažljivije pogledaju.

Podsetimo, mladi fudbaler iz Crne Gore ponikao je u Zeti iz Golubovaca, da bi potom stigao u Crvenu zvezdu u kojoj se tri puta upisao u strelce. Klub je na njemu zaradio oko 400 hiljada evra.

Autor: mondo.rs

#Transfer

#crvena zvezda

#inter

#leće

#nikola krstović