Crveno-beli započeli sezonu, ubedljivom pobedom, sledi 2. meč

Košarkaši Crvene zvezde počeli su novu sezonu u Evroligi pobedom nad francuskom ekipom Asvela pred 18.000 svojih navijača u beogradskoj Štark areni.

Crveno-beli su u petak od 19.00 časova pred novim izazovom, gostuju ekipi Žalgirisa u Kaunasu, a pred ovaj susret trener ekipe sa Malog Kalemegdana izjavio je:

- Žalgiris je već dugo godina ekipa koja je pokazala da je jedan od najtežih protivnika naročito kad igraju kući. Igraju izuzetno čvrsto, izuzetno disciplinovano i sa velikim strpljenjem, uz to imaju ekipu koja dugi niz godina igra skupa i izvanredno su uigrani. Mi gledamo nas, hoćemo da nastavimo u ritmu u kojem smo do sada bili - rekao je Ivanović pred ovaj meč.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac izjavio je:

- Igramo protiv dobre ekipe koja je dugo zajedno, fizički su mnogo dominantni, igrali smo nedavno sa njima na Kipru, očekujem fizički pre svega zahtevnu utakmicu. Idemo spremni, mislim da smo u dobrom ritmu, znamo da imaju veliku podršku svojih navijača. Idemo da pobedimo utakmicu, daćemo sve od sebe, pa ćemo videti - istakao je Davidovac.

Ovo će biti 15.duel 2 kluba u Evroligi (9-5 za Žalgiris), a prema najavama domaćina dvorana će biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Autor: redportal.rs