Nije bilo sve iskreno

Trener Partizana Željko Obradović je u intervjuu za Nedeljnik se osvrnuo i na slučaj Jama Madara koji je na leto napustio crno-bele i preselio se u Fenerbahče.

Obradović je u slučaju transfera Jama Madara, Obradović je rekao da nije bilo sve iskreno i rekao je da je za njega data reč važnija od ugovora.

- U slučaja Jama Madara, ipak, ne mogu da kažem da je sve bilo iskreno - dodao je trener Partizana.

Jam Madar je odigrao sjajnu prošlu sezonu u dresu Partizana, gde je na kraju dobio nagradu Zvezda u usponu od strane Evrolige, da bi onda odlučio da pređe u Fenerbahče. Obradović je sada detaljno opisao šta se sve desilo.

- Tako smo se rastali i ja sam otišao na trenersku kliniku. Nije prošlo mnogo, eto ga Madar, zove me i spominje novac. Kaže, nezadovoljan je ugovorom. Ja ga pitam što mi nije spominjao novac kad smo pričali, on kaže da je shvatio da nije dovoljno plaćen. Neću apsolutno ga ulazim u to ko ga je savetovao, ali je jasno da ga je neko posavetovao - rekao je Obradović i nastavio:

- Rekao sam mu da bez obzira na njegov kvalitet i napredak koji je ostvario ne želim da ga odvajam od drugih igrača njegovog uzrasta, podsetio da smo ga mi izvukli iz jedne anonimnosti i da smo napravili plan o budućem radu u kom je njegovo mesto bilo vrlo važno. Kada sam shvatio da više nemam šta da mu kažem uputio sam ga na Zorana Savića i stvar se završila kako se završila - naveo je Obradović.

Autor: nedeljnik.rs