Italijani su ljuti na zvezdu Juventusa

Danas katolički vernici proslavljaju Božić po gregorijanskom kalendaru.

Kako su društvene mreže preplavljene slikama poznatih ličnosti, koje su odlučile da sa svojim pratiocima podele deo porodične atmosfere, na to se odlučio i najbolji fudbaler planete Kristijano Ronaldo.

Tokom zimske pauze, Ronaldo je odlučio da promeni sredinu i sa porodicom se uputi u toplije krajeve.

On je za destinaciju izabrao Dubai, mesto koje je veoma popularno u ovo doba godine, zbog idealne klime i ne mnogo visoke temperature.

Ronaldo je sa pratiocima podelio porodične trenutke koje provodi sa svojom lepšom polovinom sa kojom ima sina. Sa njima su i Ronaldova deca iz prethodnih veza, 2 bliznakinje i šestogodišnji sin Kristijano Džunior.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

IZVOR: IG / @cristiano

Ono što je izazvalo nezadovoljstvo i pobunu kod Italijana, naročito od strane rivalskih navijača je povlašćenost koju ima Ronaldo.

Podsećamo da svi stanovnici Italije, koji se od 21. decembra vraćaju u Italiju, moraju u obaveznu samoizolaciju, a fudbaleri su izuzeti iz toga.

Pored Kristijana Ronalda, koji provodi praznike daleko od Italije, to čine još 3 fudbalera koja se nisu oglašavala na društvenim mrežama.

Ronaldo će 27. decembra učestvovati na dodeli Globe Soccer Awards u Kataru, a dan kasnije će biti na treningu Juventusa.

Autor: redportal.rs

#Dubai

#Italija

#bozic

#juventus

#kristijano ronaldo

#porodica