Nemanja Matić i Bruno Fernandeš došli u sukob nasred terena

Na sinoćnjoj utakmici 1/4 finala engleskog Liga kupa između Mančester junajteda i Evertona imali smo priliku da vidimo bivšeg reprezentativca Srbije Nemanju Matića u njemu nesvojstvenom izdanju.

Naime, Nemanja se u jednom trenutku utakmice intenzivno verbalno obračunavao sa svojim saigračem u dresu "crvenih đavola" Brunom Fernandešom. U toku trajanja ovog obračuna, Matić je čak u jednom momentu i odgurnuo Fernandeša.

IZVOR: TW / @FIDALGO117

S obzirom na to da smo navikli na mirnog, staloženog i tihog Nemanju Matića, ovaj izliv njegovog agresivnog ponašanja je u najmanju ruku čudan. Međutim, stvari postaju jasnije ukoliko znamo da su ostrvski mediji već pisali o sukobu koji je Bruno Fernandeš već imao sa drugim saigračem, Lindelofom.

Stoga se može pretpostaviti da je Bruno ovoga puta uspeo da isprovocira čak i mirnog srpskog asa i inicira ovaj incident.

Ipak, oba igrača odigrala su svih 90 minuta u pobedi Mančester junajteda od 2:1. Golove su postigli Kavani i Marsijal i odveli "crvene đavole" u 1/2 finale Liga kupa, gde ćemo gledati derbi Mančestera. "Građani" ili "đavoli", ko će ovoga puta dokazati čiji je grad?

Autor: redportal.rs

#Junajted

#Svađa

#bruno

#everton

#fernandeš

#liga kup

#mancester

#matic

#nemanja