Neverovatna scena dogodila se na gostovanju Barselone

Košarkaški klub Barselona poražen je sinoć na gostovanju od Anadolu Efesa rezultatom 86:79 u 16. kolu Evrolige. Tako je ostala na 2. mestu na tabeli zajedno sa Real Madridom. Upravo ova 2 kluba su glavni akteri neverovatne situacije koja se sinoć dogodila na aerodromu u Turskoj.

Naime, uprava Barselone saznala je da njihov igrač Ertel tajno pregovara sa najvećim rivalom Realom, pa su tako odlučili da se Ertel ne vrati sa timom u Barselonu. Ertel je već imao dogovor sa jednim turskim klubom, što je Barsa znala i nije mu stajala na putu. Čak su se i dogovorili sa igračem oko završetka saradnje, ali nisu znali da igrač tajno pregovara sa Real Madridom.

Ovakav postupak Barselone naišao je na osudu širom Evrope, a jedan od igrača koji je osudio ovakav postupak je i Majk Džejms:

IZVOR: TW / @TheNatural_05

Barselona je danas izdala saopštenje u kom su naveli da su ispoštovali sve sa igračem i da nije ostavljen tek tako na aerodromu, kao i da je igrač i dalje deo kluba kako bi u narednim danima mogao da reši svoje pitanje.

Zanimljiva činjenica je da Ertela zastupa agencija koju vodi naš Miško Ražnatović.

Autor: redportal.rs

#Barselona

#Kosarka

#efes

#ertel

#real madrid