Ne može to svako

Znate kako kažu:

- Pare ljude kvare.

To ipak nije slučaj za najboljeg centra sveta i našeg velikog Nikolu Jokića.

Jokara ulazi u 6. sezonu NBA lige koja startuje u noći između utorka i srede. Gledajući pripreme, mladi Jokić je pokazao odličnim partijama i rezultatima da u sjajnoj formi čeka predstojeće utakmice.

Da je Jokić skroman dečko, iz rodnog grada Sombora, svi već dobro znaju. Iako vazi za 34. najplaćenijeg igrača u ligi, Jokarin ugovor je vredan neverovatnih 146.500.000 $ 😵 , ali novac ga nije promenio. Ovo je potvrdio i njegov trener Maloun:

- Uopšte se nije promenio. Svi su mislili da će se promeniti kada potpiše veliki ugovor, znamo kako novac menja ljude. Jokić je isti čovek kao i prvog dana kada sam ga upoznao - izjavio je trener Denvera.

Maloun je uvek isticao da je Jokić posvećen na vežbama i treninzima, ali priznaje da, kada ga je prvi put video, nije pomislio da je MVP kandidat.

- Tokom Letnje lige, kada je došao, nije napravio nijednu stvar zbog koje bih pomislio da je kandidat za MVP-a. Tada je smršao i stvarno sam presrećan što sam trener takvom superstaru, koji je tako skroman - zaključio je Maloun.

Jokiću želimo srećan početak u novoj sezoni, a vi pogledajte njegove majstorije tokom priprema i kako je učio saigrače da igraju Užičko kolo 😄💪🍀:

Autor: redportal.rs

#Denver

#Nikola Jokic

#najbolji centar sveta

#nba liga