Mladi fudbaler Zvezde se vraća uobičajenim aktivnostima

Mladi fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić uspešno se izborio sa koronavirusom. Brzonogi krilni igrač je bio pozitivan na koronavirus, kada je poslat na lečenje. Nije bio na raspolaganju Dejanu Stankoviću za utakmice u završnici jeseni, a neće biti ni danas u utakmici sa Radom. Iako je negativan na testiranju Željko Gavrić nije trenirao prethodnih dana, pa nije realno očekivati da danas bude u sastavu.

Crvena zvezda je na Instagramu objavila da se Željko Gavrić uspešno izlečio:

View this post on Instagram

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

IZVOR: IG / @crvenazvezdafk

Nije Gavrić jedini fudbaler ove jeseni koji je bio pozitivan na koronavirus iz redova Zvezde. Mnogo igrača je zadavalo muke Dejanu Stankoviću u sastavljanju tima, ali su se svi brzo izlečili i vratili u trenažni proces.

Gavrić je u grupi mladih igrača od kojih se u Zvezdi mnogo očekuje. Posle pozajmice u Grafičaru, kada je zajedno sa Veljkom Nikoliće igrao zaista fantastično dobio je šansu u Crvenoj zvezdi. Poseduje veliki kvalitet i pravi je biser kluba. Svi u klubu, ali i navijači očekuju mnogo na proleće od ovog momka, ali ukoliko ostane u Zvezdi, jer se o promeni sredine uveliko priča. Prelazni rok uskoro počinje, pa ostaje da se vidi kako će se situacija na fudbalskom tržištu odvijati.

Autor: redportal.rs

#crvena zvezda

#fudbal

#koronavirus

#zeljko gavric