Crno-beli sakupljaju novac za porez

Kako prenosi portal Mondo, košarkaški klub Partizan nedavno je pokrenuo akciju u kojoj navijači treba da pomognu u otplaćivanju poreskog duga, a među onima koji su se priključili je i veliki navijač crno-belih Aleksandar Mitrović. Najbolji strelac naše fudbalske reprezentacije, nekadašnji golgeter Partizana i aktuelni član Fulama nalazi se na spisku donatora.

Snažni napadač iz Smedereva donirao je 5.000 funti odnosno oko 662.000 dinara kako bi pomogao košarkaškoj sekciji svog omiljenog kluba da se izbori sa dugovima i u novu sezonu krene čistih papira. Ovakav potez Mitra, koji je bez sumnje jedan od omiljenjih sportista u crno-beloj porodici, sigurno će naići na oduševljenje među navijačima i dodatno popraviti fantastičan status koji ima.

Podsećamo, Mitrović je nekoliko godina proveo u mlađim kategorijama Partizana, a preko filijale Teleoptika stigao je do dresa seniorskog tima kluba iz Humske. Nakon samo jedne sezone, u kojoj je ostavio fantastičan utisak, prešao je u belgijski Anderleht, a zatim je nosio dres Njukasla i Fulama. I u Londonu nosi crno-beli dres, ali onaj beogradski ne zaboravlja tako lako.

Inače, akcija Jedan Partizan imamo koju je klub pokrenuo na inicijativu navijača ima za cilj otplatu poreskog duga i trajaće sve do 13. maja. Klupski čelnici smatraju da će se u predviđenom roku sakupiti dovoljno sredstava da se izmiri ceo dug koji iznosi oko 7.000.000 evra. 

Autor: Mondo.rs

#662.000 dinara

#ALEKSANDAR

#Fulam

#KOŠARKA

#Njukasl

#donacija

#fudbal

#mitrović

#partizan

#porez