Derbi odigran pred praznim tribinama

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su 170. večiti derbi na stadionu u Humskoj pred praznim tribinama.

Derbi je završen bez golova, pa su najveći rivali podelili bodove.

Zvezda i Partizan su se ove sezone sastali 2 puta – na stadionu Partizana je u avgustu bilo 1:1, dok su na stadionu Rajko Mitić u martu slavili crveno-beli (1:0), golom Aleksa Viga.

Trener Partizana Igor Duljaj nakon odigranog remija izjavio je:

- Mogu da budem zadovoljan onim što su moji igrači prikazali. Videli ste po sastavu da smo hteli pobedu. Imali smo izglednije šanse, nismo uspeli da ih realizujemo i to me najviše boli. Dobra utakmica, mislim da bi bilo bolje sa publikom", rekao je Duljaj za Arenasport. Znate kako, sad možemo da pravimo gde je šta je. Moram da ponovim, igrači imaju veliki teret u glavi. Ja se trudim da preuzmem taj pritisak na sebe, ali videli ste, želeli su, pokazali su karakter. Imali smo velike šanse. Mogli smo da pobedimo. Da je bilo publike mnogo lepše bi sve izgledalo - zaključio je Duljaj.

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević nakon utakmice je izjavio:

- Ne mogu da dajem ocene, to je posao novinarski. Dosta sadržajan derbi, jedino što je bio problem jeste što nije bilo golova. Mislim da bi to promenilo sve. Bila je rastrzana igra, dostra tranzicija u kojima smo se loše snalazili. Birali smo loša rešenja u završnoj trećini, nismo dobro popunjavali rupe. Da je bilo golova, mislim da bi derbi dobio pozitivnu ocenu. Ovako, bez golova, bez publike, ko da nismo došli - zaključio je Milojević.

Autor: redportal.rs