Udario Srbin na Srbina 😄

Kako prenosi portal Mondo, Novak Đoković u petak oko 15 časova igra drugi meč na Srpska openu protiv Dušana Lajovića. Njih dvojica igraće u četvrtfinalu, nakon što je Nole prošao veliku dramu protiv francuskog tinejdžera Luke Van Aša.

Nole i Duci odigrali su do sada dva međusobna duela i u oba je Đoković pobedio. Prvi put su se sreli u Dohi 2015. i bio je 6:2, 6:1 za Novaka, a drugi međusobni meč odigrali su na startu turnira u Monte Karlu 2018. godine i takođe je Novak rutinski pobedio, 6:0, 6:1.

Da li će Lajović sada imati snage za veći otpor? Lajović je na putu ka četvrtfinalu Srpska opena eliminisao Filipa Krajinovića u tri seta (6:2, 4:6, 6:4), a potom i Francuza Gregoara Barera (6:3, 6:0). Pobednik duela Đoković - Lajović igraće u polufinalu protiv Miomira Kecmanovića ili pobednika duela Radu Albot (Moldavija) - Jirži Lehečka (Češka).

Program na centralnom terenu u petak otvoriće Aleks Molčan (Slovačka) i naš Laslo Đere, potom će biti odigran meč u kojem bi mogli da igraju Rišar Gaske ili Damir Džumhur protiv Andreja Rubljova, a nakon toga pred pune tribine će Đoković i Lajović.

Autor: Mondo.rs