Crno-beli u roku od 2 dana ostvarili 2 velike pobede

Košarkaši Partizan nakon pobede nad Olimpijakosom, pobedili su i 2 dana kasnije Cedevitu Olimpiju pred domaćim navijačima rezultatom 76:73 u okviru 23. kola ABA lige.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Trener crno-belih Željko Obradović nakon velikog trijumfa na konferenciji za medije izjavio je:

- Znali smo da će biti teška utakmica protiv tima sa motivacijom, posebno sa energijom. Nismo počeli dobro, talav je bio ton. Na sreću Olimpija se nije odlepila. Imali su pet poena gde smo odigrali najbolju odbranu. Rešavali smo u napadu, dobili. Čestike igračima i publici, hvala na energiji. Izuzetno važna pobeda u Aba ligi. Sutra pričamo o Barseloni, pitanje želje volje i da shvate da moraju da pomognu timu na pravi način. Teško je da nemaš motiv pred ovakvim navijačima. Hvala im što bodre tim, nek nastave i nek daju najpozitivniju energiju. Gurali su tim kad je bilo najpotrebnije. Veliki deo pobede ide njima, jer su nas bodrili na način na koji su nas bodrili - rekao je trener Obradović.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Crno-bele već u utorak očekuje utakmica protiv Barselone pred rasprodatom Štark Arenom, a eventualnom pobedom ekipa Obradovića mogla bi da obezbedi mesto u 8 najboljih ekipa Evrope.

Autor: redportal.rs