Počinju kvalifikacije za Evropsko

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas da je odredio cene ulaznica za meč grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. protiv selekcije Litvanije, koji će biti odigran 24. marta od 20.45 sati na stadionu Rajko Mitić u Beogradu.

U saopštenju se navodi da će onlajn prodaja karata za duel sa Litvancima početi sutra na sajtu iticket.rs. Od ponedeljka, 20. marta ulaznice će biti prodavane na blagajnama stadiona Rajko Mitić od 10 do 18 sati, a na dan utakmice od 10 do 20.45 časova.

Osećanja oko fudbalske reprezentacije, na mrežama barem, pomešana su nakon odigranog svetskog prvenstva.

Pamti se i dalje dobra igra i veliki uspeh kvalifikovanjem na SP, preko Portugala golom u 90. minutu, ali su navijači i dalje ogorčeni zbog previše afera na samom prvenstvu i ispadanja u grupnoj fazi.

Još više se "zakuvalo" na mrežama zbog izboga predsednika FSS-a, uloge Džajića i Vidića, tako da se ne pretpostavlja velika poseta na prvoj utakmici, što zbog slabijeg protivnika što zbog trenutne atmosfere oko reprezentacije.

Ipak, mi smo veliki favoriti za prolazak grupe, Evropsko prvenstvo žele svi navijači i nismo bili na njemu od 2000. godine.

Cene ulaznica za južnu i severnu tribinu koštaju 500 dinara, a za istočnu i zapadnu od 800 do 1.000 dinara. Karte za Zapad VIP koštaju 1.500, a VIP galerija, VIP I i VIP II 3.000 dinara.

Autor: Tanjug AP

#evropsko prvenstvo

#fss

#fudbal

#kvalifikacije