Trener Partizana posle incidenta na kraju derbija 🔴⚪⚫

Košarkaši Partizana sinoć su u novom večitom derbiju savladali Crvenu zvezdu sa 92:81 i tako sebi obezbedili veliku šansu da regularni tok ABA lige završe na prvom mestu. U utakmici sa 2 potpuno različita poluvremena crno-beli su uspeli da naprave preokret i dođu do pobede.

Jedan od trenutaka koji je obeležio ovaj derbi je i situacija sa kraja meča kada je Lesor nasrnuo na Petruševa. Trener crno-belih Željko Obradović govorio je o tome posle meča i uputio izvinjenje centru Zvezde:

Moram da naglasim... Matijas Lesor je neverovatan čovek, sa neverovatnom energijom koji daje neverovatne stvari ekipi, u svakom pogledu. U košarkaškom, sportskom i ljudskom smislu. Rekao sam mu, sada ću to da ponovim ovde – apsolutno je nepotrebno ono što je uradio na kraju i kao trener moram da se izvinim Filipu Petruševu zato što ga je Lesor dva puta odgurnuo na kraju utakmice. Da li je bilo nešto pre toga – ne znam. Pogledaćemo snimak, pa ćemo videti. Ako je i bila neka provokacija, to nije razlog da se onako reaguje na kraju utakmice, ako mene pitate.

Evo kako je to izgledalo:

IZVOR: YT / Mozzart TV

Autor: redportal.rs

#partizan

#zeljko obradovic