Veliki problemi za Denver nakon trećeg uzastopnog poraza

Kako prenosi portal Mondo, srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je odličan meč i prethodne noći za Denver, ali je promašio šut za pobedu protiv Bruklina, tako da su Nagetsi poraženi treći put zaredom (122:120), što nismo navikli od njih ove NBA sezone. Prvo mesto na Zapadu ne bi trebalo da bude ugroženo zbog tri poraza, međutim ono što daleko više brine je što nemaju rešenje za male petorke koje dobro šutiraju, odnosno sada već ni atmosfera nije idealna.

Majkl Porter Džunior, treći najplaćeniji igrač Denvera, napravio je problem nakon što je njegova ekipa izgubila od Bruklina i to tako što je udario na svog trenera Majkla Melouna, što nikako nije dobar znak pred bliski početak plej-ofa.

Razlog zbog kog je Porter bio ljut je što ga je Meloun poslao na klupu u poslednjoj četvrtini. Porter je odigrao više nego solidno prvo poluvreme i ubacio je 19 poena, međutim treću deonicu odigrao je kriminalno. Gubio je lopte, promašivao sve redom, tako da je Bruklin ovu deonicu dobio 37:18 i Meloun je očigledno u MPJ našao krivca. Na teren ga je poslao tek na samom kraju, što je posebno zasmetalo mladom košarkašu.

Kako je Porter sam rekao posle utakmice:

Celu četvrtu četvrtinu me je držao na klupi i pustio me na 20 sekundi do kraja, ako se dobro sećam. Tako da... Bilo je moguće da uhvatim ritam posle toga.

Maloun je odgovorio o porazu:

Imao je vrlo dobro prvo poluvreme i odlično je šutirao. Ali, svi su bili loši u trećoj četvrtini, ne samo Porter. Tim koji je igrao u četvrtoj deonici je bio dobar, tako da sam želeo da nastave i zadrže ritam. Videli ste energiju Kristijana Brauna, za 11 minuta je imao sedam poena i tri skoka, uz dobru odbranu. Bila nam je potrebna iskra i Kristijan je bio zadužen za to.

Videćemo kako će se dalje razvijati odnosi unutar svlačionice Denvera, ali svakako nije dobra vest da je treći najplaćeniji igrač Nagetsa napao trenera posle više nego prosečne partije. 

Autor: Mondo.rs

#Denver

#Jokić

#Majk Maloun

#Majkl Porter

#NBAMVP

#Nikola Jokić

#Plefoff

#Poraz

#Trener

#bruklin

#napad

#nikola

#plej-off