Šteta što neko mora ispasti

Liga šampiona nam i ove sezone priređuje fenomenalne mečeve. Nikad duža pauza izveđu grupne i eliminacione faze nije bila, pa kao da smo zaboravili kakav fudbal nam pruža najbolje klupsko takmičenje na svetu.

Večeras ćemo morati da se oprostimo od jednog od favorita za osvajanje. Bajern u Minhenu dočekuje PSG koji godinama ulaže veliki novac i velike napore da osvoji ovo takmičenje ali im nikako ne ide. Mnogi su se nadali da je to ova sezona, ali već na startu eliminacione faze naišli su na Bajern koji je jedan od favorita.

Klub iz Minhena je već u Parizu pokazao da se neče predati bez borbe pa zahvaljujući Donarumi ima prednost od 1:0 pred večerašnji meč. Ali ta prednost kod duela ovakvih ekipa ne mora da znači ništa. Jer vrlo lako se sve može okrenuti i otići u neočekivanom smeru.

Totenhem u drugom meču večeri dočekuje Milan, a čini se da je tim iz Londona imao sreće što je sa minimalnim rezultatom poražen u Milanu. Sve je potpuno otvoreno, pa oba tima imaju skoro podjednake šanse za prolaz bez obzira na blagu prednost Milana.

Nažalost, neko će večeras morati da napusti takmičenje.

Autor: redportal.rs

#Milan

#PSG

#Totenhem

#bajern

#liga sampiona