"Nije Đoković lažov ALI..."

Kako prenosi portal Mondo, srpski teniser Novak Đoković je povređen osvojio Australijan open, a mnogima je i dalje teško da poveruju u to. Uprkos tome što je direktor turnira Krejg Tajli objavio da je Nole imao pukotinu od tri centimetra na zadnjoj loži, a sam Đoković je na konferenciji za medije u Beogradu rekao da nema potrebe da se bavi time dalje i bilo šta dokazuje, tu ipak nije kraj. Kao da je Karlosa Alkaraza i njegov tim zabolelo što je Đoković rekao da mu je Nadal i dalje najveći rival i zbog toga su ponovo pokrenuli ovo pitanje.

Alkaraz, koji neće moći da preskoči Đokovića na vrhu ATP liste i da se izjednače sledeće nedelje, očigledno preko svog trenera Huana Karlosa Ferera šalje otrovne strelice prema Noletu, a dobro znamo da to nikada nije pametan potez, svedoči već stotine tenisera. Kako je izjavio:

Neću nazvati Novaka Đokovića lažovom, ali ću samo reći da mi je teško da shvatim da je igrao sa pukotinom na mišiću. Rekao je da mu je pukao mišić zadnje lože. Mislim, teško da bi se Đoković kretao kako se kretao, ako je tako. Očigledno je u stanju da izdrži brutalan bol, što bi bilo sjajno za njega i zaslužio je pobedu u tom slučaju.
Lično, nakon što sam celu karijeru imao povrede, vidim to kao nešto što je teško moguće, ako ne i nemoguće. Očigledno, kada to kaže Novak Đoković, odnsono kada direktor turnira takođe kaže da je bila pukotina, onda morate da verujete tome što kažu.

Karlos Alkaraz nije igrao na Australijan openu zbog povrede i tako je dozvolio Novaku Đokoviću da uz pobedu dođe do prvog mesta na ATP listi, a zanimljivo je da je izjavio i da mu je to mesto ukradeno....

Autor: Mondo.rs

#Alkaraz

#Australin open

#Ferer

#Grand Slam

#Novak Đoković

#atp

#lista

#napad

#novak

#povreda

#tenis