Crveno-beli imaće veliku podršku svojih navijača

Košarkaši Crvene zvezde imaće ogromnu podršku svojih navijača 2. marta u minhenskom Audi Domu kada je na programu meč beogradskog kluba i Bajerna u okviru Evorlige.

Do tog meča ostalo je još dve nedelje, a prema onome što se može videti na sajtu servisa za prodaju karata za događaje u minhenskoj hali - preostalo je još samo 13 ulaznica meč nemačkog i srpskog predstavnika, piše Telegraf.

Jasno je da bi i mnogo veća hala nego što je Audi Dom, čiji je kapacitet 6.500, bila mala da primi sve zainteresovane navijače, posebno pristalice Zvezde iz dijaspore.

Ako se uzme u obzir da je Minhen i generalno taj deo nemačke jako uporište srpskih gastarbajtera, ni ne čudi ovakav odziv i još ako se ima u vidu da će taj meč biti i debi Fakunda Kampaca za crveno-belih u Evroligi ovakvo interesovanje i ne čudi.

Zvezda će uvertiru za taj meč imati nedelju dana ranije sa Albom u Beogradu i sa pobedom u tom duelu bi se ponovo umešala u tesnu borbu za top 8 fazu, a eventualni trijumf nad Bajernom bi bio i te kako dragocen u toj borbi.

Beogradski klub će, u to nema sumnje sada, imati očekivano veliku podršku sa tribina hale u Minhenu.

Nešto slično su priredili i navijači Partizana nedavno na istom meču kada su izvršili invaziju na tribine i učinili da se tim Željka Obradovića oseća kao kod kuće protiv Trinkijerijevog sastava.

Crno-beli su deklasirali Bavarce tada, a verujemo da ćemo isti scenario dočekati i nakon gostovanja Zvezde u Bavarskoj.

Autor: telegraf.rs

#Minhen

#bajern

#crvena zvezda

#evroliga