Začuđen 8. mestom takmaca u Premijer ligi

Fudbaler Reala i hrvatski reprezentativac Luka Modrić izjavio je danas da je madridski klub favorit protiv Liverpula u prvom meču osmine finala Lige šampiona, prenose španski mediji.

Real je prošle godine u finalu Lige šampiona u Parizu pobedio Liverpul 1:0. Ova dva kluba sastaće se ove sezone u osmini finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, a prvi meč je na programu u utorak u Liverpulu.

Iznenađen sam da je Liverpul tek na osmom mestu na tabeli Premijer lige. Iskreno i mi smo drugi u Španiji. Uveren sam da Liverpul u svakom trenutku može da podigne formu. Nadam se samo da neće protiv nas da se vrate u formu.

Fudbaler Reala je istakao da igrači madridskog kluba moraju da budu oprezni u duelima sa Liverpulom.

Meč Liverpul – Real je jedna od najboljih utakmica koje fudbalski svet može da ponudi. Šteta je da igramo već u osmini finala Lige šampiona. To bi bilo sjajno finale Lige šampiona, ali… Mislim da smo favoriti, drago mi je da ćemo revanš da igramo pred našim navijačima u Madridu. Liverpul će da traži sportsku osvetu za neuspehe protiv nas u prethodnim godinama, ali mi smo spremni i verujem da ćemo proći dalje.

Revanš meč između Reala i Liverpula biće odigran 15. marta u Madridu.

Autor: tanjug.rs

#Liga šampiona

#Liverpul

#Luka Modrić

#Real

#real madrid