Ovo su cene ulaznica

Fudbalski klub Crvena zvezda od srede pušta u prodaju ulaznice za utakmicu protiv Čukaričkog, koja je na programu u subotu od 15 časova.

Kupovina ulaznica će prvo krenuti onlajn putem, dok će se na blagajnama naći tek u petak 17. februara u periodu od 10 do 18 časova, dok na dan utakmice će se na blagajnama naći od 10 sati pa sve do početka meča.

Cene ulaznica su:

Sever: 400 dinaraIstok: 600 dinaraZapad: 800 dinaraTribina Siniša Mihajlović: 1.200 dinaraVIP 1: 2.500 dinaraVIP 2: 2.500 dinaraVIP Galerija: 4.000 dinara

- Izabranici Miloša Milojevića osokoljeni nakon ubedljive pobede protiv Voždovca (0:6) u predstojećem kolu dočekuju ekipu sa Banovog brda. Za brojne uspehe od starta sezone je zaslužna i armija zaljubljenika u crveno-bele boje, koja je na svakom meču, bilo da je reč o gostovanju ili Marakani, davala vetar u leđa našim prvotimcima. Važno je da tako bude i do kraja sezone, na svakoj od predstojećih utakmica, jer je svaka od njih finale. Ovim putem vas pozivamo da obezbedite svoju kartu, i još jednom budete dvanaesti igrač našim momcima u narednim izazovima - stoji u saopštenju Zvezde.

Autor: B92.net

#crvena zevzda

#cukaricki

#ulaznice

#utakmica