Ko je najbolji svih vremena? 🏀

Lebron je zvanično postao košarkaš sa najviše postignutih poena u istoriji NBA-a u prošloj utakmici i samim tim prešao Karim Abdul Džabara na toj listi.

Kako priliči, to je otvorilo debatu na mrežama o tome ko je GOAT(najveći svih vremena).

Lebronova dugovečnost, bolji procenat šuta i više asistencija nasuprot boljim uspehom Džordana u NBA finalima i generalno veću prihvaćenost među legendama NBA-a, postoje mnogi argumenti za obojicu koji ljudi koriste na mrežama.

Ova debata naravno nije zaobišla ni naše navijače. 😁

IZVOR: TW / @cant_miss_kid_0

Lebron je sam rekao nakon utakmice da on sebe smatra za najvećim ikada iako je naglasio da će se to na kraju svesti na ličnu preferenciju.

IZVOR: TW / @NBAonTNT

Sa druge strane, Džordan, iako poznat po svom egu, je odavno u jednom intervjuu rekao da ne može za sebe da kaže da je najbolji ikada jer jednostavno nije igrao sa svim prethodnim generacijama košarkaša i da je nemoguće dokazati to.

IZVOR: TW / @Lamar7124

Teško se odlučiti jer na kraju nisu igrači iz iste ere, pravila su značajno promenjena od kada je Džordan igrao i nikada ne možemo da znamo kako bi Lebron igrao pre ili kako bi Džordan igrao danas.

Jedno je sigurno, ovakva 2 košarkaša su jedna od najboljih ikada u ovom sportu i uživanje je gledati Lebrona sada i Džordana nekada.

Ko je po vama najbolji svih vremena?

Autor: redportal.rs