Baka se rasplakala od sreće

Kako prenosi portal Mondo, Nikola Jokić zabeležio je novi tripl-dabl u pobedi protiv Golden Stejta (134:117). Pravio je šou na terenu, prevario i Stefa Karija jednim potezom, a pre svega toga rasplakao je jednu baku. Tačnije, gospođa je bila presrećna zbog toga što je upoznala srpskog centra, da je počela da plače.

Pred početak meča sa Voriorsima Nikola je prišao njoj, jednoj od najstarijih navijačica Nagetsa i zagrlio je. Javio se i njenim najbližima koji su bili tu pored terena, a baka je bila oduševljena. Okrenula se ka njima i nije mogla da veruje šta se dogodilo, ubrzo je pustila suzu. Jokić je upoznao dugogodišnjeg fana. Ona je pustila suze radosnice čim je Nikola otišao, napisao je novinar Duvalir Džonson koji je sve to snimao.

Srbin ove sezone briljira, igra fenomenalno, ima tripl-dabl učinak u proseku, 25 poena, 11,1 skok i 10,1 asistencija po meču. Uprkos sjajnim brojkama Nikola tome ne pridaje veliki značaj:

Lepo je sve to, ali nije nešto ka čemu težim niti to pokušavam da uradim, to se samo dogodilo. Srećan sam dokle god pobeđujemo i dok su saigrači oko mene srećni.

IZVOR: Twitter / @DuvalierJohnson

Autor: Mondo.rs