Savet kako da uspe u nečemu za šta mnogi smatraju da je nemoguće 😎💪

Kako prenosi portal Mondo, Novak Đoković igraće protiv Stefanosa Cicipasa za titulu na Australijan openu. Pobednik će pored trofeja preuzeti i prvo mesto na ATP listi. Srbin je pobedio Tomija Pola, a Grk je bio bolji od Karena Hačanova. Upravo je posle tog meča Rus imao i savet za grčkog igrača.

Možda bi trebalo da okrene Danila Medvedeva. Jedinog igrača iz naše generacije koji je pobedio Novaka u finalu grend slema. Ne znam da li će to da se dogodi, ali možete da mu prenesete moj savet.

Priznao je da mu je teško pao poraz u polufinalu, ali da je ponosan zbog rezultata koji je napravio. Onda je pričao o podršci navijača koju je dobio. Pre izlaska sa terena je spustio torbu i zahvalio im se na svemu što su učinili:

Tokom turnira sam imao mečeve u kojima su navijači više bili na strani protivnika. U poslednja dva meča je bilo drugačije, rekao bih da je bilo jednako i hteo sam da se zahvalim svima na podršci. Bile su tu i jermenske zastave, imam korene iz Jermenije i stvarno sam osetio svu tu ljubav i zahvalnost. Ruskim i beloruskim navijačima nije bilo dozvoljeno da unesu zastave, ali mi je bilo lepo što sam imao podršku i što je bilo i jermenskih obeležja.
Borio sam se do kraja, nisam se predavao ni u jednom momentu i na to sam ponosan. U ovom sportu nema nerešenog rezultata, neko mora da pobedi. Imam dva uzastopna polufinala na grend slemovima i to je za mene velika stvar. Pričaću sa timom, napravićemo analizu i nadam se da ću na nekom od narednih grend slemova uspeti da napravim korak dalje. Što se finala tiče, verovatno ću gledati. Biću sa porodicom, nisam ih video pet nedelja, ali ću sigurno pratiti finalni meč.

Autor: Mondo.rs

#Grand Slam

#Novak Đoković

#Pobeda

#atp

#australian open

#cicipas

#medvedev

#nole

#novak

#prvi

#savet

#đoković