Na OL STAR MVP ide bez SUMNJE

Kako prenosi portal Mondo, izašao je i drugi presek glasova za Ol Star i Nikola Jokić je apsolutno siguran učesnik ovog spektakla. Meč koji će se igrati u Vivint Areni u Solt Lejk Sitiju u nedelju 19. februara imaće po 12 igrača sa Zapada i sa Istoka, a oni će biti izabrani glasovima publike, ali i glasovima medija i samih igrača.

A ako pitate navijače, Nikola Jokić mora da bude tu! U glasanju koje traje od 20. decembra već je dobio 3.441.083 glasa, a kada su u pitanju visoki igrači sa Zapada od njega više glasova ima samo Lebron Džejms - 4.825.229. Treći na listi je Entoni Dejvis, a onda slede Zakon Vilijamson, Pol Džordž, Lauri Markanen, Drejmond Grin, Kevon Luni i Kavaj Lenard.

Kada su u pitanju bekovi u ovoj konferenciji, ubedljivo vode Stef Kari i Luka Dončić. Lider Golden Stejta je dobio 3.901.800 glasova, Slovenac 3,649.647 glasova, a onda sa više od dva miliona manje slede Dža Morent, Šej Gildžus Aleksandrer, Klej Tompson, Rasel Vestbruk Demijan Lilard, Devin Buker, Ostin Rivs i Dearon Foks.

Na istoku od visokih igrača Kevin Durent i Janis Adetokumbo imaju više glasova od Nikole Jokića, a dosta iza njih slede Džejson Tejtum, Džoel Embid, Džimi Batler, Paskal Sjakam, Kajl Kuzma, ruki Paolo Bančero, Nik Klakston i Džulijus Rendl.

Kada su bekovi sa istoka u pitanju ubedljivo vodi Kajri Irving, a prate ga Donovan Mičel, Džejms Harden, Džejlen Braun, Tre Jang, Demar Derouzan, Lamelo Bol, Tajris Haliburton, Derik Rouz i Darijus Garland. Pogledajte kompletnu tabelu:

Autor: Mondo.rs